Název: Preference zákazníků při volbě vybraných produktů a environmetální aspekty jejich transportu
Autoři: BEČKOVÁ, Veronika
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biopotravina; bioprodukt; Ekologické zemědělství; environmentální aspekty transportu potravin; regionální potravina; environmental aspects of the transport of food; Organic farming; organic food; organic product; regional food
Citace: BEČKOVÁ, Veronika. Preference zákazníků při volbě vybraných produktů a environmetální aspekty jejich transportu. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/49020

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-381823


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-07-09, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet