Original title: Senzorické hodnocení nápojů s přídavkem extraktů léčivých rostlin
Translated title: Sensory evaluation of drinks enriched with extracts of herbs
Authors: Scholzová, Kristýna ; Pořízka, Jaromír (referee) ; Vítová, Eva (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2018
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: beverages; flavour; herbs; sensory analysis; flavour; léčivé rostliny; nápoje; senzorická analýza

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/80719

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376888


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-06-19, last modified 2019-03-28


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share