Název: Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
Autoři: KÜFFNEROVÁ, Nela
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aspartam; erythtritol; rebaudiosid A; senzorická analýza; steviol-glykosidy; steviosid; řepný cukr; aspartame; erythritol; rebaudioside A; sensoric analyse; steviol-glycosides; stevioside; sugar beet
Citace: KÜFFNEROVÁ, Nela. Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50438

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376203


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet