Original title: Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly
Authors: KÜFFNEROVÁ, Nela
Document type: Master’s theses
Year: 2018
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: aspartame; erythritol; rebaudioside A; sensoric analyse; steviol-glycosides; stevioside; sugar beet; aspartam; erythtritol; rebaudiosid A; senzorická analýza; steviol-glykosidy; steviosid; řepný cukr
Citation: KÜFFNEROVÁ, Nela. Porovnání senzorických vlastností džemů slazených steviol-glykosidy a dalšími sladidly. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/50438

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376203


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2018-06-19, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share