Název: Chemie potravin a výživa ve středoškolské výuce chemie
Překlad názvu: Food Chemistry and Nutrition in Chemistry Secondary Education
Autoři: Třeštíková, Tereza ; Klímová, Helena (vedoucí práce) ; Martínek, Václav (oponent) ; Čížková, Věra (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza učebnic; chemie potravin; interaktivní tabule; rámcové vzdělávací programy; vzdělávací text pro učitele; výuka chemie; výživa; educational text for teachers; food chemistry; framework educational programs; interactive whiteboards; nutrition; teaching chemistry; textbooks analysis

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/92793

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-369439


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2017-11-08, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet