Název: Výroba a kvalita UHT mlieka
Autoři: Sabotová, Michaela
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: denaturace bílkovin; enzymy; nepřímá metoda; přímá metoda; tepelné výměníky; vitamíny

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=72755

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-362807


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-08-21, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet