Original title:
Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru Jumper
Translated title:
Business plan for the student restaurant / bar JUMPER
Authors:
Pitoňáková, Anna ; Boukal, Petr (advisor) ; Štamfestová, Petra (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2017
Language:
slo Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[slo][cze][eng] Mojou témou bakalárskej práce je Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru, ktorú by som chcela otvoriť v mojom rodnom meste Poprad. Cieľom tejto bakalárskej práce bude vytvorenie podnikateľského plánu, na základe ktorého zhodnotím či je reálne otvoriť takúto reštauráciu v mojom vybranom mieste. Moja práca sa bude deliť na dve časti. V prvej časti sa zameriam na teóriu podnikania a podnikateľského plánu. V druhej časti, priblížim ako si predstavujem reštauráciu, ktorú by som si chcela otvoriť. Potom popíšem ekonomické a konkurenčné prostredie, vypracujem SWOT analýzu a podnikateľský plán mojej reštaurácie.Mým tématem bakalářské práce je Podnikatelský záměr studentské restaurace / baru, kterou bych chtěla otevřít v mém rodném městě Poprad. Cílem této práce bude vytvoření podnikatelského plánu, na jehož základě zhodnotím zda je reálné otevřít takovou restauraci v mém vybraném místě. Moje práce se bude dělit na dvě části. V první části se zaměřím na teorii podnikání a podnikatelského plánu. Ve druhé části, přiblížím jak si představuji restauraci, kterou bych si chtěla otevřít. Pak popíši ekonomické a konkurenční prostředí, vypracuji SWOT analýzu a podnikatelský plán mé restaurace.My title of bachelor´s thesis is the business plan for the student restaurant/bar, which I would like to open in my home town Poprad. The aim of this thesis is creating a business plan, based on which I will analyze if it is realistic to open a restaurant in my chosen place. My work will be divided into two separate parts. The first part will focus on the theory of entrepreneurship and business plan. In the second part, I will describe how I imagine the restaurant and bar I want to open. Then I will describe the economic and competitive environment, SWOT analysis and business plan of my restaurant.
Keywords:
business plan; enterpreneurship; restaurant; podnik; podnikatelský záměr; restaurace
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/70156