Název: Přídatné látky ve vybraných masných výrobcích v ČR
Překlad názvu: Food additives in selected meat products in the Czech Republic
Autoři: Vondrášek, Pavel ; Váchová, Alena (vedoucí práce) ; Hanušová, Jaroslava (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: masné produkty; potravinové aditiva; Přídatné látky; technologie výroby; zdravotní rizika; Chemical substances; food additives; health risk; meat-based products; production technology

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/81686

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-351375


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet