Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Přídatné látky ve vybraných masných výrobcích v ČR
Vondrášek, Pavel ; Váchová, Alena (vedoucí práce) ; Hanušová, Jaroslava (oponent)
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Katedra pedagogiky DIPLOMOVÁ PRÁCE Přídatné látky ve vybraných masných výrobcích v ČR Food additives in selected meat products of the Czech Republic Pavel Vondrášek Vedoucí práce: Ing. Bc. Alena Váchová, Ph.D. Studijní program: Učitelství pro střední školy Studijní obor: Učitelství všeobecně vzdělávacích předmětů pro základní školy a střední školy pedagogika - výchova ke zdraví 2016 1 ABSTRAKT Problematika potravinových aditiv je v současné společnosti velmi aktuálním tématem. Svědčí o tom nejen v poslední době značné množství zákonných regulací tohoto dnes již průmyslového odvětví, ale i téměř hysterické reklamní kampaně různých potravinových řetězců, které se křečovitým způsobem snaží veřejnost přesvědčit o tom, že zrovna jejich produkty nemají s potravinovými aditivy nic společného. Zároveň ale každý z nás může dnes i bez vynaložení většího úsilí získat zcela opačné informace, které potravinovým aditivům jejich auru bezpečnosti značně poškozují. Je tedy zřejmé, že běžný člověk v tomto chaosu protichůdných zpráv, v mnohých případech zaujímá ryze subjektivní postoj, který je moderován různými fabulacemi či "zaručenými informacemi". Cílem této práce je ozřejmění problematiky potravinových aditiv a jejich použití ve vybraných masných výrobcích, které tvoří jeden...

Viz též: podobná jména autorů
8 VONDRÁŠEK, Petr
8 Vondrášek, Petr
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.