Název: Dining Out - Antropologický pohled na gastronomii v Česku: případová studie jedné pražské restaurace
Překlad názvu: Dining Out - The Anthropological Insight onto the Czech Gastronomy
Autoři: Pešková, Zuzana ; Kandert, Josef (vedoucí práce) ; Kotík, Michal (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antropologie; gastronomie; gender; jidlo; maso; ovoce; pohlavi; restaurant,případová studie; rozdíly ve stravovacích návycích; stravovací návyky; zelenina; anthropology; case study; differences in food habits; food; food habits; fruit; gastronomy; gender; meat; restaurant; sex; vegetable

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/75777

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-345178


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet