Název: Stanovení obsahu amygdalinu v tržních peckovinách a jeho biologická aktivita v buněčných kulturách karcinomu
Překlad názvu: Determination of Amygdalin content in trade stone fruits and its biological activity in cultured cancer cells
Autoři: Janatová, Marie ; Jahodář, Luděk (vedoucí práce) ; Hronek, Miloslav (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: Amygdalin; kyanogenní glykozidy; laetril

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/68425

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-337562


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet