Název: Language, patriotism and cuisine: the formation of the Czech national culture in central Europe
Překlad názvu: Jazyk, vlastenectví a kuchyně: utváření české národní kultury ve střední Evropě
Autoři: Petráňová, Lydia
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century. Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) /8./, Prague (CZ), 2003-09-30 / 2003-10-05
Rok: 2005
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: Cookery education; National cuisine; National culture
Číslo projektu: CEZ:AV0Z9058907 (CEP)
Zdrojový dokument: The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day, ISBN 80-200-1325-3

Instituce: Etnologický ústav AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0118408

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-33131


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Etnologický ústav
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet