Název: Kvalita uzených výrobků hospodářsky významných druhů ryb
Překlad názvu: Quality of smoked products of economically important fish species
Autoři: KORYŤÁK, Lukáš
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Cyprinus carpio; Hypophthalmichthys molitrix; kaseinát sodný; mastné kyseliny; Oncorhynchus mykiss; senzorická analýza; textura; tuk; uzení; Cyprinus carpio; fat; fatty acids; Hypophthalmichthys molitrix; Oncorhynchus mykiss; sensory analysis; smoking; sodium caseinate; texture
Citace: KORYŤÁK, Lukáš. Kvalita uzených výrobků hospodářsky významných druhů ryb. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/44726

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317468


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-12, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet