Název: Mastné kyseliny v mase brojlerových kuřat a telat
Překlad názvu: Fatty acids in meat of broilers and calves
Autoři: Skřivan, M. ; Skřivanová, V. ; Marounek, Milan
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Kábrtovy dietetické dny /3./, Brno (CZ), 1999-09-02
Rok: 1999
Jazyk: cze
Číslo projektu: IPP2020702 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA AV ČR
Zdrojový dokument: Sborník konference 3. Kábrtovy dietetické dny

Instituce: Ústav živočišné fyziologie a genetiky AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0108734

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-31660


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav živočišné fyziologie a genetiky
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2021-11-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet