Název: Životní styl, trendy ve stravování a sociální pozice: meze a možnosti aplikace modelu Pierra Bourdieu na dílčí výzkum životního stylu a stravovacích návyků v České republice
Překlad názvu: Lifestyle, food trends and social position: limits and possibilities of application of the Pierre Bourdieu's model to partial research of lifestyle and eating habits in the Czech Republic
Autoři: Hypšová, Veronika ; Soukup, Petr (vedoucí práce) ; Ptáčková, Kateřina (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ekonomický kapitál; kulturní kapitál; kvantitativní výzkum; Pierre Bourdieu; prostor jídla; prostor životního stylu; Sociologie jídla; srovnání; životní styl; comparison; cultural capital; economic capital; lifestyle; Pierre Bourdieu; quantitative research; Sociology of food; space of food; space of lifestyle

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/40866

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-305169


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet