Název: Jídlo jako kulturní a společenský fenomén, etika stolování a možnosti čokolády v gastronomickém světě
Překlad názvu: Food as a cutural and social phenomenon, dining ethics and chocolate potentials in the culinary world
Autoři: Vlčková, Soňa ; Šmíd, Jan (vedoucí práce) ; Dvořák, Jaroslav (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Klíčová slova: aroma; etika; fantazie; jídlo; kakaovník; kakaové boby; pití; potrava; projekt; projektové vyučování; rodina; stolování; stravovací zvyklosti; tradice; čokoláda; aroma; cacao-tree; chocolate; cocoa beans; dining; drink; eating habits; ethics; family; fantasy; food; nourishment; project; project education; tradition

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/38738

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-302990


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet