Název: Praktická cvičení z mikrobiologie mléčných výrobků
Překlad názvu: Practical Experiments with Microbiological Milk Products
Autoři: Krumichová, Dita ; Pavelková, Jaroslava (oponent) ; Pavlasová, Lenka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2006
Jazyk: cze
Abstrakt: Práce obsahuje návody na praktická cvičení z mikrobiologie pro realizaci v běžné výuce na základních a středních školách nebo jako náplň volitelného předmětu. Dále práce obsahuje základní teoretické údaje z potravinářské mikrobiologie a v neposlední řadě i informace nezbytné pro přípravu a zařazení těchto cvičení do výuky. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/2648

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-267974


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-04-21, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet