Název: Podpory potravinářského sektoru ČR v kontextu s fondy EU a jejich dopady
Překlad názvu: Subsidies of the Czech Food Sector in a Context of the European Funds and Their Impact
Autoři: Náglová, Zdeňka ; Rosochatecká, Eva (vedoucí práce) ; František, František (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dotace; fixed effect model; potravinářský průmysl

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=211254

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-259705


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2016-09-22, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet