Název: Vliv kyseliny linolové a α-linolenové ve výživě prasat na množství a kvalitu intramuskulárního tuku vepřového masa s důrazem na n-6/n-3 PUFA-spektrum
Překlad názvu: Effect of linoleic and α-linolenic acidis in pig nutrition on quantity and quality of intramuscular fat of pork with emphasis on the n-6/n-3 PUFA-spectrum
Autoři: Vehovský, Karel ; Stupka, Roman (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: mastné kyseliny; prase; sójový olej; řepkový olej

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=211140

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-259689


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2016-09-22, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet