Název: Vliv složení na senzorickou kvalitu vybraných tepelně opracovaných masných výrobků
Překlad názvu: Effect of composition on sensory quality of selected thermally processed meat products
Autoři: Nováková, Lucie ; Kouřimská, Lenka (vedoucí práce) ; Miroslav, Miroslav (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: masné výrobky; organoleptické vlastnosti; složení; technologie

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=203871

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-258221


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-09-22, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet