Název: Vliv délky vinifikace a různých kmenů kvasinek na následný průběh malolaktické fermentace
Překlad názvu: Influence of different lengths and vinification yeast strains on the subsequent conduct of malolactic fermentation
Autoři: Hornáková, Ľubomíra ; Orsák, Matyáš (vedoucí práce) ; Hnilička, František (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jablečná kyselina; mléčná kyselina; Saccharomyces cerevisiae; technologie; Torulaspora delbrueckii; víno

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=203507

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-258034


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-09-22, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet