Název: Antimikrobiální aktivita šípkových čajů
Překlad názvu: Antimicrobial activity of rosehip teas
Autoři: Ďubašáková, Mária ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Veselá, Mária (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antimiktobiálna aktivita; antioxidačná aktivita; Bacillus cereus; Ruža šípová; Serratia marcescens; čaj; čajové extrakty; antimicrobial activity; antioxidant activity; Bacillus cereus; Rosa canina; Serratia marcescens; tea; tea extracts

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/60330

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-242554


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet