Název:
Analýza a vyhodnocení zlepšujících přípravků pro pečení
Překlad názvu:
Analysis and evaluation of bakery premixes
Autoři:
Zlatníčková, Michaela ; Vítová, Eva (oponent) ; Šalplachta, Jan (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2009
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze][eng]
Diplomová práce srovnávající vybrané zlepšujíci přípravky pro pečení metodami chemické a smyslové analýzy.
Diploma work comparing some bakery pemixes by chemical and organoleptic analysis.
Klíčová slova:
oxidace tuků; pekárenství; senzorická analýza; zlepšující přípravky; bakery; oxidation lipids; premixes; sensory analysis
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/12365