Název: Specifika stravování při kulturních a sportovních akcích
Překlad názvu: The specifics of catering for cultural and sports events
Autoři: Sabová, Gabriela ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: catering; kulturní a sportovní akce; rychlé občerstvení; sportovní aréna; arena; catering; cultural and sports events; fast food

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/49381

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-203939


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-04-27, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet