Název: Stanovení základních analytických hodnot ve vybraných masných výrobcích z rozdílných cenových kategorií
Překlad názvu: Determination of basic analytical values in selected meat products in different price categories
Autoři: HOVORKOVÁ, Sandra
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cena; Klíčová slova: masný výrobek; kvalita; Key words: meat product; price; quality
Citace: HOVORKOVÁ, Sandra. Stanovení základních analytických hodnot ve vybraných masných výrobcích z rozdílných cenových kategorií. České Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/37177

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188436


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2015-06-25, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet