Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Stanovení základních analytických hodnot ve vybraných masných výrobcích z rozdílných cenových kategorií
HOVORKOVÁ, Sandra
Abstrakt Úkolem diplomové práce bylo u 10 masných výrobků zjistit základní analytické hodnoty (obsah vody, tuku, soli), dále provést senzorické hodnocení a změřené údaje konfrontovat s prodejní cenou. Naměřené analytické hodnoty u vzorků: průměrný obsah vody: 76,34 %. Průměrný obsah tuku: 47,50 %. Průměrný obsah bílkovin činil: 16,46 %. Průměrný obsah kolagenu činil 3,23 %. A průměrná hodnota obsahu soli byla 2,92 %. Při senzorickém hodnocení byly výrobky z dražších cenových kategorií většinou hodnoceny lépe, ovšem byly i vyjímky.
Environmentální aspekty pěstování energetických plodin - produkce CO2eq
HOVORKOVÁ, Sandra
Úkolem bakalářské práce ?Environmentální aspekty pěstování energetických plodin - produkce CO2 eq? je zpracovat literární rešerši shrnující agrotechniku pěstování vybrané energetické rostliny (Lesknice rákosovitá ? Phalaris arundinacea L.) a vliv jejího pěstování na životní prostředí se zaměřením na produkci skleníkových plynů vyjádřenou emisemi oxidu uhličitého (CO2). Náplň vlastní práce spočívá ve vytvoření rámce pro výpočet emisní zátěže pěstování lesknice rákosovité z hlediska CO2 v programu SIMA ? PRO.

Viz též: podobná jména autorů
4 HOVORKOVÁ, Štěpánka
2 Hovorková, Simona
4 Hovorková, Štěpánka
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.