Název:
Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti
Překlad názvu:
Quality and hygiene systems and their differences
Autoři:
HADÁČKOVÁ, Gabriela Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2015
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] V této bakalářské práci jsou popsány, zhodnoceny a porovnány nejznámější systémy jakosti a hygieny potravin. Práce definuje pojmy jakost a hygiena (bezpečnost) potravin a zaměřuje se na implementaci systému HACCP do potravinářského průmyslu. Dále se věnuje normám skupiny ISO používaným v potravinářství a zabývá se standardy uznanými GFSI, tedy standardem BRC a IFS.My bachelor thesis describes, evaluates and compares the most common systems of quality and hygiene of food. It defines terms such as food quality and food hygiene (food safety) and focuses on implementation of HACCP system into food industry. It also deals with ISO standards used in food industry and standards approved by GFSI (that means standards BRC and IFS).
Klíčová slova:
BRC; HACCP; hygiena potravin; IFS; ISO; Jakost potravin; BRC; food hygiene; Food quality; HACCP; IFS; ISO Citace: HADÁČKOVÁ, Gabriela. Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/37122