Název: Senzorické hodnocení kvality objemné píce z travních porostů při různých způsobech konzervace
Překlad názvu: The senzorical evaluation of quality of fodder grassland biomass by different way of conservation
Autoři: KODADOVÁ, Lenka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kvalita píce; porostová skladba; sklizeň; trvalé travní porosty; foragequality; grassland; harvest; stand composition
Citace: KODADOVÁ, Lenka. Senzorické hodnocení kvality objemné píce z travních porostů při různých způsobech konzervace. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/37266

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188126


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-06-11, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet