Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Hodnocení kvality konzervované objemné píce při různých způsobech konzervace a skladování.
KODADOVÁ, Lenka
Diplomová práce se v první části zabývá charakteristikou pícnin významných jako zdroj objemné píce pro konzervaci. S ohledem na obtížnější konzervovatelnost je podrobnější charakteristika význačných jetelovin a jejich význam při pěstování objemné píce. Popisuje význam jetelotravních směsí ve výrobě objemné píce. Způsoby sklizně a konzervace biomasy z travních porostů. Dále je popisována silážní kukuřice, její konzervovatelnost, způsoby sklizně a význam ve výživě zvířat. Jakost objemné píce a faktory, které ji ovlivňují. Vliv kvality vstupní biomasy na konzervační procesy. Dále se také zabývá postupy a zásadami výroby siláží, senáží a sena, konzervačními prostředky a na závěr shrnuje příčiny zhoršené jakosti siláží a senáží a vliv zhoršené jakosti na příjem píce a užitkovost zvířat. Druhá část diplomové práce je zaměřena na vlastní sledování senzorických vlastností a laboratorní hodnocení kvality konzervované píce při různých způsobech konzervace seno volné, seno v balících, senáž v senážních jámách, jetelová siláž v balících a siláž v silážních jamách na pozemcích vybraného zemědělského družstva. V závěru jsou navržena nejdůležitější opatření ke zlepšení jakosti konzervovaných krmiv.
Senzorické hodnocení kvality objemné píce z travních porostů při různých způsobech konzervace
KODADOVÁ, Lenka
Bakalářská práce se v první části zabývá charakteristikou význačných jetelovin a trav, jejich významu při pěstování objemné píce. Popisuje způsoby sklizně a konzervace biomasy z travních porostů. Senzorickou, nutriční a technologickou jakost objemné píce. Faktory, které ji ovlivňují a její význam ve výživě hospodářských zvířat. Dále se zabývá technologickými postupy při výrobě sena a senáží z travních porostů, příčinami jejich zhoršené kvality a vlivem na jejich příjem hospodářskými zvířaty. Druhá část bakalářské práce je zaměřena na vlastní sledování a senzorické hodnocení kvality konzervované píce při různých způsobech konzervace seno v balících, seno a senáž v senážních jámách na pozemcích Zemědělského družstva Opařany.
Optimalizace daně z příjmů fyzických osob u vybraných subjektů
KODADOVÁ, Lenka
Diplomová práce se zabývá optimalizací daně z příjmů fyzických osob - podnikatelů. Zkoumá jednotlivá možná snížení základu daně, daně i sociálního a zdravotního pojištění.

Viz též: podobná jména autorů
1 Kodadová, Ludmila
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.