Název: Analysis of saccharides in grapes and wine using HPLC with various stationary phases
Autoři: Flodrová, Dana ; Čmelík, Richard ; Šalplachta, Jiří ; Bobálová, Janette
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: CECE 2014. International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis /11./, Brno (CZ), 2014-10-20 / 2014-10-22
Rok: 2014
Jazyk: eng
Abstrakt: The quality of wine is influenced by its saccharides content, especially glucose and fructose. Monitoring of wine oligosaccharides is of great interest, because of their physiological, medical and food importance. The aim of study was to develop method for fast analysis of saccharide composition of wine, grape juice and grapes.
Klíčová slova: saccharides; solid phase extraction; wine
Číslo projektu: R200311405, EE2.3.20.0182
Poskytovatel projektu: GA AV ČR, GA MŠk
Zdrojový dokument: CECE 2014. 11th International Interdisciplinary Meeting on Bioanalysis, ISBN 978-80-904959-2-0

Instituce: Ústav analytické chemie AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný na externích webových stránkách.
Externí umístění souboru: http://www.ce-ce.org/CECE2014/CECE%202014%20proceedings_full.pdf
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0241489

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-178320


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav analytické chemie
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2015-01-05, naposledy upraven 2023-12-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet