Název: Optimalizace výrobního procesu firmy TART s.r.o.
Autoři: Vacek, Jan
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Klíčová slova: celočíselnost; komplexní balení; lineární programování

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Text práce je neveřejný, pro více informací kontaktujte osobu uvedenou v repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=43487

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-151245


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-02-14, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet