Název: SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ - XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Autoři: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Typ dokumentu: Sborníky
Konference/Akce: XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, Skalský Dvůr (CZ), 2002-05-27 / 2002-05-29
Rok: 2002
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biochemie; chemie potravin; fyzikální vlastnosti potravin; mikrobiologie; technologické aspekty potravin; věda o potravinách; zdravotní a hygienická hlediska; biochemistry; food chemistry; food science; health and hygiene point of view; microbiology; technological aspects of food
Citace: SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ - XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Holasová M., Fiedlerová V., Špicner J. Praha, 2002, 361 s. ISBN 80-902671-5-7.
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.; Licence Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko

Instituce: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. (web)

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-126575


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > Veřejné výzkumné instituce > Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Konferenční materiály > Sborníky
 Záznam vytvořen dne 2012-10-19, naposledy upraven 2024-04-24.


Plný text:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet