Original title: SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ - XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Authors: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Document type: Proceedings
Conference/Event: XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, Skalský Dvůr (CZ), 2002-05-27 / 2002-05-29
Year: 2002
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: biochemistry; food chemistry; food science; health and hygiene point of view; microbiology; technological aspects of food; biochemie; chemie potravin; fyzikální vlastnosti potravin; mikrobiologie; technologické aspekty potravin; věda o potravinách; zdravotní a hygienická hlediska
Citation: SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ - XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Holasová M., Fiedlerová V., Špicner J. Praha, 2002, 361 s. ISBN 80-902671-5-7.
Rights: This work is protected under the Copyright Act No. 121/2000 Coll.; License: Creative Commons Attribution 3.0 Czech Republic

Institution: Food Research Institute Prague (web)

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-126575


The record appears in these collections:
Research > Scientific research institutions > Food Research Institute Prague
Conference materials > Proceedings
 Record created 2012-10-19, last modified 2024-09-12


Fulltext:
If you can´t see the document in your browser, save it to your PC and open it in a suitable application.
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share