Original title:
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ - XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Authors:
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Document type: Proceedings
Conference/Event: XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, Skalský Dvůr (CZ), 2002-05-27 / 2002-05-29
Year:
2002
Language:
cze
Abstract:
[cze] [eng]
Ve sborníku je uvedeno celkem 94 příspěvků ze symposia, pojednávajících o nových poznatcích v potravinářské vědě a v potravinářské výrobě a získaných na odborných pracovištích převážně v České a Slovenské republice.
In Proceedings indicated a total of 94 posts from the symposium, dealing with new findings in food science and food production, gained in professional workplaces predominantly in the Czech and Slovak Republics.
Keywords:
biochemistry;
food chemistry;
food science;
health and hygiene point of view;
microbiology;
technological aspects of food;
biochemie;
chemie potravin;
fyzikální vlastnosti potravin;
mikrobiologie;
technologické aspekty potravin;
věda o potravinách;
zdravotní a hygienická hlediska
Citation: SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ - XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Holasová M., Fiedlerová V., Špicner J. Praha, 2002, 361 s. ISBN 80-902671-5-7.
Rights: This work is protected under the Copyright Act No.
121/2000 Coll.; License:
Creative Commons Attribution 3.0 Czech Republic
Institution: Food Research Institute Prague
(
web)
Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-126575
The record appears in these collections:
Research > Scientific research institutions > Food Research Institute Prague
Conference materials > Proceedings