Název:
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ - XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Autoři:
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Typ dokumentu: Sborníky
Konference/Akce: XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, Skalský Dvůr (CZ), 2002-05-27 / 2002-05-29
Rok:
2002
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze] [eng]
Ve sborníku je uvedeno celkem 94 příspěvků ze symposia, pojednávajících o nových poznatcích v potravinářské vědě a v potravinářské výrobě a získaných na odborných pracovištích převážně v České a Slovenské republice.
In Proceedings indicated a total of 94 posts from the symposium, dealing with new findings in food science and food production, gained in professional workplaces predominantly in the Czech and Slovak Republics.
Klíčová slova:
biochemie;
chemie potravin;
fyzikální vlastnosti potravin;
mikrobiologie;
technologické aspekty potravin;
věda o potravinách;
zdravotní a hygienická hlediska;
biochemistry;
food chemistry;
food science;
health and hygiene point of view;
microbiology;
technological aspects of food
Citace: SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ - XXXIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Holasová M., Fiedlerová V., Špicner J. Praha, 2002, 361 s. ISBN 80-902671-5-7.
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č.
121/2000 Sb.; Licence
Creative Commons Uveďte autora 3.0 Česko
Instituce: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
(
web)
Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-126575
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > Veřejné výzkumné instituce > Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Konferenční materiály > Sborníky