Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Webová aplikace pro hodnocení kvality obrazu a videa
Píč, Karel ; Bobák, Petr (oponent) ; Čadík, Martin (vedoucí práce)
Tato práce dala za vznik webové aplikaci pro hodnocení kvality obrazů a videí, a to především těm s vysokým dynamickým rozsahem (HDR). K hodnocení se používají metriky, jejichž výsledky budou sloužit pro věděcké účely a také pro přiblížení tohoto způsobu hodnocení mezi širší veřejnost. Ta bude mít k dispozici asistenta pro jednodušší pochopení celé aplikace. Aplikace má za cíl být co nejvíce autonomní a dynamická. Například, aby se mohly nové metriky přidávat z administračního prostředí a nebyla potřeba úprava na straně serveru. Administrátor bude moci nahrát metriku, lokální knihovny, spouštěcí skript a definovat parametry poskytující metrice potřebné údaje ze zpracovaného obrazu či videa. Na straně serveru bude vyžadována pouze instalace systémových aplikací a knihoven.
Porovnání různých technologií konzervace objemné píce ve vybraných podnicích.
NOVÁKOVÁ, Vladimíra
První část této bakalářské práce se zabývá popisem objemných krmiv. Je popsán jejich způsob sklizně, zásady, postupy při výrobě a způsob uskladnění. Zde je vylíčena konzervace biomasy pro senáž a seno. V první části jsou poznamenány a popsány senzorické vlastnosti sena a senáže. Dále jsou charakterizovány nejčastěji používané jeteloviny a traviny. Rozdělení senážních přípravků (aditiva), chemické složení krmiv, mikroorganismy konzervující rostlinnou biomasu, které jsou prospěšné a škodlivé pro konzervační proces. Na závěr i zmínka o kukuřičné siláži a objasnění vlivu konzervovaných krmiv pro hospodářská zvířata. Druhá část bakalářské práce se zabývá vlastním sledováním senzorických vlastností a laboratorní analýzy na kvalitu konzervované hmoty při různých způsobech konzervace senáže v senážní jámě, senáže v balíku a sena v balíku ve vybraných podnicích. Závěr obsahuje doporučení, která by mohla zlepšit kvalitu objemných krmiv - senáže a sena. Je třeba sledovat obsah sušiny v konzervované hmotě. U senáží přizpůsobit délku řezanky a intenzitu dusání (lisování) a případně použít vhodná silážní aditiva.
Webová aplikace pro hodnocení kvality obrazu a videa
Píč, Karel ; Bobák, Petr (oponent) ; Čadík, Martin (vedoucí práce)
Tato práce dala za vznik webové aplikaci pro hodnocení kvality obrazů a videí, a to především těm s vysokým dynamickým rozsahem (HDR). K hodnocení se používají metriky, jejichž výsledky budou sloužit pro věděcké účely a také pro přiblížení tohoto způsobu hodnocení mezi širší veřejnost. Ta bude mít k dispozici asistenta pro jednodušší pochopení celé aplikace. Aplikace má za cíl být co nejvíce autonomní a dynamická. Například, aby se mohly nové metriky přidávat z administračního prostředí a nebyla potřeba úprava na straně serveru. Administrátor bude moci nahrát metriku, lokální knihovny, spouštěcí skript a definovat parametry poskytující metrice potřebné údaje ze zpracovaného obrazu či videa. Na straně serveru bude vyžadována pouze instalace systémových aplikací a knihoven.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.