Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Porovnání malých turistických oblastí - jejich potenciál a role v cestovním ruchu
KADLECOVÁ, Michaela
Tématem této bakalářské práce je porovnání malých turistických oblastí a jejich potenciál a role v cestovním ruchu. Práce je zaměřena na malé turistické oblasti Písecko, Blatensko, Vodňansko a Strakonicko. Obsahem práce je vymezení daných oblastí, jejich srovnání a formulace návrhů na to, jakým směrem by se mohly tyto oblasti vyvíjet. Cílem této práce je tedy nejen poskytnout ucelený pohled na potenciál malých turistických oblastí v rámci cestovního ruchu, ale také formulovat konkrétní návrhy a doporučení, které mohou přispět k jejich dalšímu rozvoji a prosperitě.
Turistický potenciál obce a jeho ekonomický přínos
KOŠŤÁLOVÁ, Lucie
Hlavním cílem této bakalářské práce je v prvé řadě zmapovat charakteristické znaky jednotlivých obcí, jejichž analýza povede k celkovému zhodnocení turistického potenciálu. Na základě této analýzy jsou v závěrečné části práce definovány jednotlivé oblasti potenciálu společné pro obě obce. Následně jsou navrženy k těmto indikátorům optimální možnosti řešení, které by mohly přispět ke zvýšení turistické atraktivity.
Španělští turisté v České republice
Caklová, Eva ; Valentová, Jana (vedoucí práce) ; Bakos, Tomáš (oponent)
Bakalářská práce se zabývá analýzou atraktivity destinace Česká republika pro španělskou klientelu. V teoretické části práce jsou definovány základní pojmy týkající se turistické destinace, nabídky a poptávky cestovního ruchu. V praktické části jsou nejprve charakterizováni španělští turisté a jejich zvyklosti, následuje analýza současné poptávky španělských turistů po destinaci Česká republika a přehled kvantitativní i kvalitativní nabídky České republiky. Na závěr je provedeno zhodnocení nabídky České republiky a jejího potenciálu s ohledem na další rozvoj cestovního ruchu španělské klientely do této destinace.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.