Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Turistická chata Gruň
Kozel, Tomáš ; Šteffek, Libor (oponent) ; Ostrý, Milan (vedoucí práce)
Cílem mé diplomové práce bylo navrhnout turistickou chatu v Beskydech. Objekt je zděný, obdélníkového půdorysu. Turistická chata je zastřešena sedlovou střechou s vikýři na severní a jižní straně. Při návrhu byl kladen důraz na funkčnost objektu a na navrhnutí energeticky úsporného objektu. Součástí diplomové práce je specializovaná část s návrhem tepelného čerpadla, kotle a zásobníku na pelety.
Turistická chata Gruň
Kozel, Tomáš ; Šteffek, Libor (oponent) ; Ostrý, Milan (vedoucí práce)
Cílem mé diplomové práce bylo navrhnout turistickou chatu v Beskydech. Objekt je zděný, obdélníkového půdorysu. Turistická chata je zastřešena sedlovou střechou s vikýři na severní a jižní straně. Při návrhu byl kladen důraz na funkčnost objektu a na navrhnutí energeticky úsporného objektu. Součástí diplomové práce je specializovaná část s návrhem tepelného čerpadla, kotle a zásobníku na pelety.
Analýza sítě pohostinských zařízení v oblasti Těšínské Slezsko
Wawroszová, Pavlína ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Zábranská, Hana (oponent)
Práce se zabývá stravovacími službami v pohostinských zařízeních podél zvolených turistických tras v Těšínském Slezsku se zaměřením na oblast Těšínských Beskyd. Je rozdělena do čtyř kapitol. První z nich popisuje stravování jako základní službu cestovního ruchu, věnuje se jeho rozdělení, funkcím a formám. Druhá kapitola charakterizuje region Těšínské Slezsko v rámci cestovního ruchu, přibližuje jak jeho historii, tak i současné atraktivity území. V části praktické je analyzována síť pohostinských provozoven z hlediska počtu a kategorie podél zvolených turistických tras. K podrobnějšímu popisu a srovnání jsou zvoleny tři turistické chaty. Poslední kapitola je založena na terénním průzkumu kvality poskytovaných služeb ve zvolených chatách metodou subjektivního hodnocení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.