Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Implementace nástrojů vizualizace pro osazování DPS
Kolář, Radek ; Vyroubal, Petr (oponent) ; Bača, Petr (vedoucí práce)
Seznámení se s problematikou osazování DPS a uvedení prostředků pro průběžnou a konečnou kontrolu DPS u poloautomatického a ručního osazování. Analýza nástrojů programů pro vizualizaci při osazování DPS. Definování plusů a mínusů jednotlivých programů. Představení fungování vybraného programu pro vizualizaci. Implementace programu do výroby. Problémy se zavedením programu a porovnání s předchozím stavem. Zhodnocení jeho přínosu pro výrobu (čas, kvalita, finanční náklady, pracovní zdroje, …). Řešení nastalých problémů s implementací programu. Doporučení pro jaký typ výroby je daný program vhodný.
Implementace nástrojů vizualizace pro osazování DPS
Kolář, Radek ; Vyroubal, Petr (oponent) ; Bača, Petr (vedoucí práce)
Seznámení se s problematikou osazování DPS a uvedení prostředků pro průběžnou a konečnou kontrolu DPS u poloautomatického a ručního osazování. Analýza nástrojů programů pro vizualizaci při osazování DPS. Definování plusů a mínusů jednotlivých programů. Představení fungování vybraného programu pro vizualizaci. Implementace programu do výroby. Problémy se zavedením programu a porovnání s předchozím stavem. Zhodnocení jeho přínosu pro výrobu (čas, kvalita, finanční náklady, pracovní zdroje, …). Řešení nastalých problémů s implementací programu. Doporučení pro jaký typ výroby je daný program vhodný.
Systém kontroly kvality a bezpečnosti potravin v České republice
Krauz, Kamil ; Švarc, Zbyněk (vedoucí práce) ; Vavrečka, Jan (oponent)
Diplomová práce popisuje způsob zajištění bezpečnosti a kvality potravin v České republice, potažmo v Evropské unii. V práci je vysvětleno, jak je z pohledu práva nahlíženo na potravinu v průběhu celého potravinového řetězce. Práce popisuje všechny druhy potravin a zaměřuje se na požadavky na bezpečnost a kvalitu, které jsou v české a evropské legislativě stanoveny na provozovatele potravinářských podniků. Pojem potravina je zde zpracován z obou hledisek, a to bezpečnosti - hodnocení kontaminace - i kvality - výživová hodnota a značky kvality. Součástí práce je také kapitola pojednávající o certifikaci systémů řízení jakosti výroby potravin a kapitola o aktuálních potravinových kauzách (Metanol, polská technická sůl, koňské lasagne).

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.