Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Vyhodnocení a návrh na zlepšení marketingové strategie hotelu Joseph 1699 v Třebíči po roce provozu
Pošvař, Josef ; Dano, Dušan (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
Předmětem mé diplomové práce je vyhodnocení a návrh na zlepšení marketingové strategie hotelu Joseph 1699 v Třebíči po roce provozu. Pro hotel Joseph 1699 je důležité vypracovat kvalitní návrh na zlepšení marketingové strategie, aby byl konkurenceschopný a životaschopný na trhu ubytovacích služeb v Třebíči a okolí. V teoretické části jsou vysvětleny ekonomické oblasti, které byly použity v praktické části. Praktická část je zaměřena na zpracování marketingových analýz a vytvoření návrhu změny na zlepšení marketingové strategie. Díky těmto návrhům na změny by měl hotel Joseph 1699 upevnit svou pozici na trhu ubytovacích služeb v Třebíči.
Vyhodnocení a návrh na zlepšení marketingové strategie hotelu Joseph 1699 v Třebíči po roce provozu
Pošvař, Josef ; Dano, Dušan (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
Předmětem mé diplomové práce je vyhodnocení a návrh na zlepšení marketingové strategie hotelu Joseph 1699 v Třebíči po roce provozu. Pro hotel Joseph 1699 je důležité vypracovat kvalitní návrh na zlepšení marketingové strategie, aby byl konkurenceschopný a životaschopný na trhu ubytovacích služeb v Třebíči a okolí. V teoretické části jsou vysvětleny ekonomické oblasti, které byly použity v praktické části. Praktická část je zaměřena na zpracování marketingových analýz a vytvoření návrhu změny na zlepšení marketingové strategie. Díky těmto návrhům na změny by měl hotel Joseph 1699 upevnit svou pozici na trhu ubytovacích služeb v Třebíči.
SNÍDANĚ ŽÁKŮ 2.STUPNĚ ZÁKLADNÍ ŠKOLY V KŘEMŽI
SOUKUPOVÁ, Věra
Období školního věku je u dětí velmi exponovanou etapou života v níž velice důležitou roli hraje také výživa a stravovací návyky. Ve stravovacích zvyklostech v době snídaně zejména u dětí staršího školního věku se objevují negativní vlivy. Děti dávají přednost sladkostem a stravování formou rychlého občerstvení. Jí malé množství zeleniny a ovoce a nedodržují pitný režim. Má práce se týkala dětí staršího školního věku. Cílem mé bakalářské práce s názvem {\clqq}SNÍDANĚ ŽÁKŮ 2. STUPNĚ ZÁKLADNÍ ŠKOLY V KŘEMŽI`` bylo zjistit konzumaci snídaní u dětí ZŠ se zaměřením na pravidelnost, na vhodné kvantitativní a kvalitativní složení a podmínky, za jakých je první jídlo přijímáno. Dalšími cíli bylo získat informaci o pitném režimu žáků v ranních hodinách. Zdůraznit význam snídaně v rámci celodenního stravování. Stravovací návyky v době snídaně dospívající mládeže jsou neuspokojivé. Dochází k poškozování zdraví a ke špatným návykům, které si mladý člověk přináší s sebou do dalšího rodinného života. Také vznik nadváhy ve spojení s nevhodnými stravovacími zvyklostmi je dnes velký problém. Největší podíl na této skutečnosti mají rodiče, uspěchaný způsob života a celá společnost.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.