Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Pevnostní kontrola zařízení Vodní výklopník a optimalizace jeho konstrukčního řešení
Mach, Jan ; Holub, Michal (oponent) ; Knoflíček, Radek (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá možnostmi zpracování ovoce a zeleniny ze zemědělských produktů na potraviny. V první části práce by se měl čtenář seznámit se základními informacemi o linkách zpracovávajících ovoce a zeleninu. Dále jsou popsány jaké stroje a zařízení se pro toto zpracování používají, jaký mají účel a jak fungují. Druhá část pojednává o konkrétním zařízení Vodní výklopník, kde je popsán jeho účel, funkce a jednotlivé části. Dále je řešena kinematika zařízení a následuje analýza zatížení rámů. Výpočty zatížení jsou provedeny v příloze jedna a na základě jejich výsledků je provedena simulace pomocí MKP (metoda konečných prvků). Výstupem jsou data potřebná pro zhodnocení bezpečnosti vzhledem k meznímu stavu porušování a deformace a dále sloužící pro optimalizaci zařízení.
Pevnostní kontrola zařízení Vodní výklopník a optimalizace jeho konstrukčního řešení
Mach, Jan ; Holub, Michal (oponent) ; Knoflíček, Radek (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá možnostmi zpracování ovoce a zeleniny ze zemědělských produktů na potraviny. V první části práce by se měl čtenář seznámit se základními informacemi o linkách zpracovávajících ovoce a zeleninu. Dále jsou popsány jaké stroje a zařízení se pro toto zpracování používají, jaký mají účel a jak fungují. Druhá část pojednává o konkrétním zařízení Vodní výklopník, kde je popsán jeho účel, funkce a jednotlivé části. Dále je řešena kinematika zařízení a následuje analýza zatížení rámů. Výpočty zatížení jsou provedeny v příloze jedna a na základě jejich výsledků je provedena simulace pomocí MKP (metoda konečných prvků). Výstupem jsou data potřebná pro zhodnocení bezpečnosti vzhledem k meznímu stavu porušování a deformace a dále sloužící pro optimalizaci zařízení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.