Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.02 vteřin. 
Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty
KORANDOVÁ, Barbora
Diplomová práce je zaměřena na analýzu podmínek a podpor pro podnikatele při poskytování služeb v Třeboni. Hlavním cílem práce je návrh optimálního podnikatelského záměru pro stravovací zařízení Bistro U Kapra, tedy zanalyzování tržních podmínek, vnitřního prostředí podniku a vypracování kompletní dokumentace s ohledem na cílovou skupinu cykloturistů. Cílem záměru je navázat na zdařilou historii rodinného podniku, vytvořit novou koncepci reagující na aktuální situaci a trendy, současně využít osobní znalost prostředí včetně výstupů z bakalářské práce autorky a to tak, aby podnikatelský záměr mohl být v budoucnu realizován.
Regionální gastronomie ve Středočeském kraji
Nekvasilová, Šárka ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Jarolímková, Liběna (oponent)
Hlavním cílem této diplomové práce je prověřit realizaci projektu Czech Specials v praxi a prostřednictvím komparace produktu certifikovaných a necertifikovaných restaurací analyzovat nabídku regionálních specialit ve Středočeském kraji. Teoretická část pojednává o významu společného stravování, gastronomie, gastronomické turistiky, kvality a marketingu. Obsahem práce je dále charakteristika regionu Středočeský kraj, historický vývoj regionální gastronomie a specifikace tradičních regionálních specialit Středočeského kraje. Čtvrtá kapitola seznamuje s projektem Czech Specials a představuje výsledky provedeného průzkumu certifikovaných restaurací. V závěrečné kapitole se autorka zabývá analýzou nabídky necertifikovaných restaurací v regionu Kutná Hora, komparací jejich produktu s produktem certifikovaných provozoven a v neposlední řadě přináší zjištění získaná během rozhovoru s provozovatelem kutnohorské necertifikované restaurace na téma regionální gastronomie a projekt Czech Specials.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.