Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Interiérový zařizovací prvek pro prezentaci vín do vinárny
Chloupek, Václav
V bakalářské práci je zkoumána problematika návrhu interiérového prvku pro prezentaci vín a jeho následné užití při rekonstrukci vinárny. Práce se zabývá analýzou současného stavu vinárny a problematikou požadavků kladených na veřejný interiér pohostinských zařízení. Práce se také okrajově zabývá historií vinařství. Na základě těchto kritérií byl vypracován návrh rekonstrukce vinárny na ulici Česká v Brně a návrh nábytkového prvku pro prezentaci vín do klenby. Tento prvek by měl být funkční, estetický a bezpečný.
Fenomén - divadelní pohostinství
Řezníčková, Anna ; PROKOP, Petr (vedoucí práce) ; POKORNÝ, Jiří (oponent)
Tato bakalářská práce se věnuje divadelním pohostinstvím (zejména divadelním kavárnám a barům) na území České republiky. Popisuje základní legislativu provozování hostinské činnosti v souvislosti s nejčastějšími právními formami provozování divadel. Současný stav divadelních pohostinství je podrobně popsán na pěti zkoumaných divadlech (Dejvické divadlo, Divadlo Na zábradlí, Nová scéna, Divadlo Archa, Experimentální prostor Roxy/NoD). Práce rozebírá specifika a srovnává výhody a nevýhody, které vyplývají ze spojení hostinské a divadelní činnosti.
Analýza sítě stravovacích zařízení ve vybrané turistické lokalitě
Vítová, Jana ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Kondrashov, Alexey (oponent)
Práce se zabývá stravovacími službami a analyzuje síť stravovacích zařízení ve vybrané turistické lokalitě, konkrétně v historickém centru města Hradec Králové. Celá práce je rozdělena do pěti kapitol. První z nich popisuje stravovací služby, jejich význam, funkci a rozdělení. Druhá kapitola je věnována městu Hradec Králové, jeho charakteristikám, historii i jeho významu pro cestovní ruch. Třetí kapitola se zabývá charakteristikami sítě stravovacích zařízení v centru Hradce Králové. Následující kapitola podrobněji porovnává dvě vybrané provozovny a to na základě dotazníkového šetření i vlastního průzkumu. Závěrečná kapitola poté hodnotí a shrnuje zjištěné poznatky.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.