Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Odkud se bere jídlo? Výukový program pro 1. stupeň ZŠ-pracovní sešit
KURZOVÁ, Alena
Hlavním cilem diplomové práce bylo vytvořit výukový program pro 1. stupeň ZŠ-pracovní sešit s názvem Odkud se bere jídlo, tomu předchazelo nejdříve v teoretické časti vymezení základnich vychodisek ke vzniku výukového programu.
The specifics of the food market of Slovak Republic
Göblová, Romana ; Olšanová, Květa (vedoucí práce) ; Horváthová, Jarmila (oponent)
Potravinářský průmysl Slovenské republiky se od 1. máje 2004 stal součástí celého evropského potravinářského průmyslu. Vstup do Evropské unie byl ze strany slovenských zemědělských a potravinářských výrobců považován za nevyhnutný krok. Tímhle krokem se stali součástí integračních procesů probíhajících napříč jednotným evropským trhem. V rámci úplné zemědělské soutěže ale existují rozdíly ve finanční podpoře EÚ pro jednotlivé členské státy. Proto mají v tomhle směru významní úlohu prostředky podpory na úrovni státu, aby bili výrobcové schopni obstát v tvrdém konkurenčním boji potravinářského trhu. Zároveň musí výrobcové dostát své odpovědnosti vůči spotřebitelovi dodržením kvalitativních a bezpečnostních potravinových norem.
Stav a perspektiva prodeje z dvora
BRADOVÁ, Radka
Bakalářská práce se zabývá prodejem zemědělských produktů přímo spotřebitelům tzv. ze dvora. Cílem práce bylo zhodnotit stav a perspektivu prodeje ze dvora a následně navrhnout opatření pro zlepšení stávající situace. Výzkum u producentů a spotřebitelů, který probíhal v roce 2011, ukázal, že v oblasti přímého prodeje ze dvora jsou největšími barierami legislativní podmínky a nedostatečná marketingová komunikace. Zákazníci mají zájem kupovat čerstvé domácí produkty, zajímají se o původ potravin, ale často ještě dávají přednost levným potravinám v supermarketech.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.