Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podnikatelský plán MSP
Beránková, Alena ; Svobodová, Ivana (vedoucí práce) ; Habrmanová, Blanka (oponent)
Cílem této diplomové práce je vypracovat podnikatelský plán pro začínající podnik působící v oblasti pohostinství s důrazem na zdravý životní styl. Práce je složena ze dvou hlavních částí, teoretické a praktické. Teoretická část, vycházející z odborné literatury, poskytuje čtenáři metodické postupy, které jsou uplatňovány při koncepci podnikatelského plánu. Nejprve jsou zde vymezeny základní pojmy z oblasti podnikání a obecná doporučení v souvislosti s danou problematikou, dále je podrobněji rozebrána struktura podnikatelského plánu. Praktická část je tvořena samotným podnikatelským plánem. Neméně významnou součástí práce je také závěr, který shrne poznatky, zjištěné v praktické části, ohledně výhodnosti a realizovatelnosti projektu.
Podnikatelský plán
Tlolková, Kristýna ; Habrmanová, Blanka (vedoucí práce) ; Molín, Jan (oponent)
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru v oblasti pohostinství, přesněji rychlého občerstvení nabízejícího produkty zdravé výživy. Koncept podniku odráží trend dnešní doby, kterým se stala orientace spotřebitele na zdravou a vyváženou stravu. Cílem práce je vytvořit podnikatelský plán v oblasti rychlého a zdravého stravování nabízeného zákazníkům v příjemném domácím prostředí rodinného bistra-café a závěrem zhodnotit jeho realizovatelnost. Diplomová práce je rozdělena do tří částí. První část je zaměřena na teorii, která vychází z odborné literatury. Obsahem praktické části je popsání podnikatelského záměru, provedení analýzy trhu, zákazníků a konkurence. Na základě výsledků jednotlivých analýz je pak sestavena marketingová strategie podniku. Finanční plán obsahuje realistickou, optimistickou a pesimistickou verzi. V závěru práce je hodnocen celý podnikatelský záměr a jeho realizovatelnost.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.