Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Volba optimálního nástroje pro vybranou technologii obrábění
Podstata, Jan ; Jaroš, Aleš (oponent) ; Fiala, Zdeněk (vedoucí práce)
Tato práce srovnává vlastnosti čtyř vyměnitelných břitových destiček od různých dodavatelů při frézování. Srovnávacími faktory jsou řezná síla, opotřebení destiček a drsnost výsledného povrchu. Diplomová práce je rozdělena na dvě části – rešerši a experiment. Rešerše rozebírá silové zatížení, možnost jeho měření, povrchové úpravy nástrojů, frézy a vyměnitelné břitové destičky. Experiment měl podobu měření silového zatížení při čelním frézování, změření drsnosti povrchu obrobeného materiálu a změření opotřebení destiček na optickém měřidle. Na základě měření byly vyměnitelné břitové destičky porovnány.
Volba optimálního nástroje pro vybranou technologii obrábění
Podstata, Jan ; Jaroš, Aleš (oponent) ; Fiala, Zdeněk (vedoucí práce)
Tato práce srovnává vlastnosti čtyř vyměnitelných břitových destiček od různých dodavatelů při frézování. Srovnávacími faktory jsou řezná síla, opotřebení destiček a drsnost výsledného povrchu. Diplomová práce je rozdělena na dvě části – rešerši a experiment. Rešerše rozebírá silové zatížení, možnost jeho měření, povrchové úpravy nástrojů, frézy a vyměnitelné břitové destičky. Experiment měl podobu měření silového zatížení při čelním frézování, změření drsnosti povrchu obrobeného materiálu a změření opotřebení destiček na optickém měřidle. Na základě měření byly vyměnitelné břitové destičky porovnány.
Analýza vlivu procesu ochlazování na kvalitu proteického gelu
Semotam, Zbyněk ; Kohoutek, Josef (oponent) ; Jegla, Zdeněk (vedoucí práce)
Diplomová práce pojednává o možnostech řízení procesu ochlazování pro redukování ztráty materiálu z proteinového gelu a hledá možnosti řízení textury konečného stavu proteinového gelu vlivem ochlazovacího procesu. Tato páce bude podkladem pro vypracování projektu a následnou realizaci ochlazovacího tunelu do výrobní linky proteinového gelu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.