Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Current trends and technology development in catering services in air transport
Flamíková, Dominika ; Vaško, Martin (vedoucí práce) ; Mlejnková, Lena (oponent)
Hlavním cílem této diplomové práce je analýza současných novinek a trendů na trhu leteckého cateringu. Práce se také zaměřuje na nejnovější technologie vyvinuté pro stravovací služby v letecké dopravě. Důležitou součástí jsou závěry vlastního dotazníkového šetření, úlohou kterého bylo zjistit, do jaké míry je letecký catering důležitý pro cestující, a tedy i pro letecký průmysl jako taký.
Stravovací služby poskytované v letecké dopravě
Chalupová, Adriana ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Vaško, Martin (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou provozu leteckého cateringu a analýzou jeho výkonů. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních pojmů a zmiňuje nejdůležitější momenty v historii leteckého cateringu. Práce také objasňuje jednotlivé procesy provozu a porovnává cestovní třídy. Další nedílnou součástí je i pasáž věnující se bezpečnosti jídla a dílčím principům analýzy HACCP. Praktická část analyzuje provoz a nabídku letecké společnosti Emirates a hodnotí výsledky provedeného dotazníku, jehož cílem bylo zjistit pozici stravovacích služeb v zákaznickém rozhodování.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.