Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Zavedení účinného systému HACCP ve firmě Cutisin s.r.o.
Hájková, Marcela ; Cwiková, Olga (oponent) ; Bartes, František (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na navrhnutí systému HACCP jako vhodného způsobu řešení vzniklé reklamace. Při řešení vycházím z teoretických základů a z analýzy současného stavu ve firmě Cutisin s.r.o. Projektová část obsahuje analýzu nebezpečí jednotlivých článků výrobního procesu, kritické body ve výrobě, preventivní a nápravná opatření.
Zavedení účinného systému HACCP ve firmě Cutisin s.r.o.
Hájková, Marcela ; Cwiková, Olga (oponent) ; Bartes, František (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na navrhnutí systému HACCP jako vhodného způsobu řešení vzniklé reklamace. Při řešení vycházím z teoretických základů a z analýzy současného stavu ve firmě Cutisin s.r.o. Projektová část obsahuje analýzu nebezpečí jednotlivých článků výrobního procesu, kritické body ve výrobě, preventivní a nápravná opatření.
Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
TOMEČKOVÁ, Gabriela
Systém kritických kontrolních bodů HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) je systém založený na prevenci a analýze nebezpečí a přispívá k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin. Nutnost závést systém HACCP v potravinářské organizaci je dán legislativou České republiky a legislativou Evropské unie a je v souladu s Codex Alimentarius (Potravinářským zákoníkem). Bakalářská práce zahrnuje teoretické poznatky o systému HACCP a analýze nebezpečí a praktickou část s přiblížením systému HACCP konkrétní potravinářské organizace Dr. Oetker, s.r.o. Organizace musí mít zavedenou dokumentaci HACCP, provedenou analýzu nebezpečí, stanoveny kritické kontrolní body CCP a nápravná opatření při překročení kritických mezí. Systém je neustále v celém výrobním procesu ověřován. Systém HACCP podléhá certifikaci, na jeho principech je založena mezinárodní norma ISO 22000 o systému managementu bezpečnosti potravin. HACCP jako součást politiky bezpečnosti potravin organizace přispívá k vyloučení nebezpečných činitelů z výrobního procesu potravin a tím i zamezení ohrožení spotřebitelů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.