Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský plán restaurace Sushi Samurai
Štěpánek, Martin ; Špička, Jindřich (vedoucí práce) ; Krause, Josef (oponent)
Bakalářská práce obsahuje dvě části, teoreticko-metodologickou a praktickou. Teoreticko- metodologický oddíl je věnován nejprve základním pojmům podnikání, hlavním jeho smyslem je však vysvětlit podstatu tvorby podnikatelského plánu a správný postup při jeho sestavování. Detailně jsou v něm vysvětleny zejména metody využívané pro strategickou analýzu podniku. V praktické části jsou tyto poznatky aplikovány na případ z praxe. Cílem je sestavit podnikatelský plán pro restauraci Sushi Samurai a ověřit, zda je ekonomicky výhodné a proveditelné rozšířit stávající rozvoz o své vlastní restaurační zařízení. Srovnání nám dokázalo, že otevřít restauraci se vyplatí a pokud by odhad realistické poptávky byl správný, tak by doba návratnosti investice byla přibližně 5 měsíců.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.