Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Analýza a vyhodnocení stravovacího úseku hotelu
Sychrová, Veronika ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Na žádost manažera hotelu byla vypracována analýza stravovacího úseku a vyhodnocení současného stavu. Z analýzy pak vychází hlavní cíl, kterým je vypracování nového marketingového konceptu. Struktura práce je členěna na teoretickou část týkající se ubytovacích a stravovacích služeb a marketingu. Praktická část je pak zaměřena na charakteristiku hotelu jako celku, kde je kladen velký důraz na analýzu konkurenčních hotelů a okolních samostatných restaurací. Další část se věnuje popisu stravovacímu úseku, po němž následuje hodnocení současného stavu a zpracování nového konceptu. Předpokládaným přínosem je využití v praxi konkrétního hotelu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.