Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský plán pro založení cukrárny
Vašulínová, Kateřina ; Němcová, Radka (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem pro založení cukrárny. Cílem této práce je zpracování podkladů k zahájení podnikatelské činnosti v oblasti výroby a prodeji cukrářských produktů. Teoretická část vymezuje základní pojmy související s podnikáním a rozebírá strukturu podnikatelského plánu. Praktická část je zaměřena na analýzu prostředí a na konkrétní vypracování podnikatelského plánu.
Podnikatelský plán pro založení cukrárny
Vašulínová, Kateřina ; Němcová, Radka (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem pro založení cukrárny. Cílem této práce je zpracování podkladů k zahájení podnikatelské činnosti v oblasti výroby a prodeji cukrářských produktů. Teoretická část vymezuje základní pojmy související s podnikáním a rozebírá strukturu podnikatelského plánu. Praktická část je zaměřena na analýzu prostředí a na konkrétní vypracování podnikatelského plánu.
Podnikatelský plán pro otevření specializované restaurace
Spurný, Vojtěch ; Musil, Martin (vedoucí práce) ; Vokounová, Eliška (oponent)
Předmětem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu pro založení konkrétní restaurace. Práce je rozdělena na dvě části. První teoretická část se věnuje obecnému popisu a struktuře podnikatelského plánu, základním pojmům týkajících se podnikání a popisuje postup nutný pro založení restaurace. Praktická část se zaměřuje na zpracování konkrétního podnikatelského plánu pro založení a provozování italské restaurace v časovém horizontu 3 let.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.